Les Santes – Bartolo

Les Santes – Bartolo

Ruta: Les Santes – Bartolo

Distància: 15 km

Desnivell:
 450 m

Participants: Salva i Jesús.

El punt d’inici el fem des de l’ermita de les Santes Àgueda i Llúcia de Cabanes. L’ermita, datada a 1617, també es venera a la Patrona de la Vila coneguda com la Mare de Déu de les Santes, la Ntra. Sra. del Bon Succés.

Caminem cap a la font de les Santes on trobem el camí de la Senyora que l’agafem fins a arribar al naixement dels Pardos al barranc de les Santes.

Pujada al Bartolo

En aquest punt agafem una sendera a la nostra dreta que anirà pujant fins a arribar a la pista del Bartolo. Aquesta part de la ruta és molt agradable gràcies a la vegetació i les vistes cap a l’interior de Castelló.

Arribem a la part posterior del Bartolo dirigint-nos cap a l’ermita de Sant Miquel. Gaudim de les vistes des de l’ermita i tornem a baixar pel camí nou del Bartolo.

Baixada cap a Les Santes

Passem de llarg les bassetes de Ferrara per a continuar pel camí de la Senyora i continuem baixant pel camí, ara les magnífiques vistes són cap al litoral castellonenc.

Continuem baixant deixant el pi dels carnissers i just al tossal Redó girem a l’esquerra. Travessem el barranc de la senyora i seguim endavant fins acabar la ruta d’avui.

Vista nord-est des del camí nou del Bartolo

Seguim fins al final de la ruta d’avui.

Bartolo: Ruta Aniverari
 
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *