Les Crestes del Bartolo

Les Crestes del Bartolo

Ruta: Les Crestes del Bartololó

Distància: 4,5 km

Desnivell: 330 m

Participants: Salva i Jesús.

El punt d’inici el fem des de la part posterior del centre d’Informació La Bartola. Trobem una senyal que ens indica per on hem de continuar, en aquesta ocasió cap a l’esquerra.

Aquesta senda ens portarà a la pista del Desert de les Palmes. Quan arribem al coll de la Mola girem per una sendera que es troba a la nostra dreta dirigint-nos cap a les crestes del Bartolo.Les vistes cap al litoral castellonenc són fantàstiques.

Cantal gros

Arribem al primer cim, el cantal gros, cada vegada les vistes són més meravelloses. Caminar per un cresteig sempre és fabulós, pots albirar-ho tot a 360º.

Crestejant

Continuem fent el cresteig, baixem cap al coll de l’Ondí i tornem a pujar cap al següent cim, el caragol de panxa.

Vistes des del caragol de panxa

Seguim per la serra del Desert de les Palmes i arribem al final del cresteig, la Creu del Bartolo.

Creu del Bartolo

Ara baixem per la pista del Bartolo, en aquest moment podem fer dues opcions de tornada. L’opció primera és continuar per la pista fins arribar al camí del Mas d’Huguet i quan arribem a una bifurcació, nosaltres agafem la de l’esquerra seguint baixant.

El camí es transformarà en una sendera que ens portarà cap a la sendera del començament de la ruta d’avui i acabar la ruta.

Porteria Vella

L’opció segona és baixar pel PR-CV 451cap al convent i abans d’arribar al convent pujarem per la nostra dreta fins a l’ermita del Carme a la Porteria Vella.

A l’ermita del Carme trobem el lloc ideal per a gaudir del nostre cafenet amb el pastís de M. José que en aquesta ocasió l’ha ficat préssec.

Després d’una estona gaudint del moment continuem per la sendera que ens portarà al final de la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *