L’Agullot

L’Agullot

Ruta: L’Agullot

Distància: 4 km 

Desnivell: 320 m

Participants: Salva i Jesús

El punt d’inici de la ruta el fem en el camí de la font tallada, en el barranc de Miravete just abaix del mas de Dàvalos.

A pocs metres en direcció al CV 147 naix la ruta a la nostra dreta que ens portarà directament cap a l’Agullot. La sendera que ens puja es troba ben definida fins dalt i envoltada per una forta vegetació excepte en el cresteig de les agulles.

Arribem a un punt a on una roca ens indica el camí cap al Agullot. En la nostra ruta és cap a l’esquerra.A mesura que pugem les vistes són meravelloses, a més ens acompanya un núvol baix que fa més espectacular encara la ruta.

Molt prompte començarem la nostra escalada particular que continuarà per tot el cresteig de les agulles. Arribem a la primera parada de la ruta d’avui, l’Agullot. 

Castell de Montornés a l’esquerra de la roca

Abans d’arribar ens ha ajudat una corda molt estratègicament ficada. És moment de fer el nostre cafenet. És hora de gaudir. 

El lloc és magnífic, les vistes són impressionants tant cap al litoral com cap al Desert. Després de fer la primera parada, continuem la ruta.

Entrada a l’Agullot

Podem agafar dos alternatives, una més complicada i una altra no tant.  Agafem la menys complicada que es troba a la dreta baixant les cordes que ens han portat a l’Agullot.

Túnel natural
Trampolí

A partir d’aquest moment fins a terminar el cresteig és molt important portar el track, guiar-se pels punts grocs i mollons ja que es farà prou instintiu anar pel bon camí.

Després de grimpar una bona estona i passar per dins d’un forat natural, arribarem a la segona parada, el trampolí.

Com en la primera parada de la ruta a on hem gaudit del nostre cafenet, en aquesta segona ho fem amb la misteleta.Ja sols ens queda continuar crestejant fins a arribar al coll que ens portarà a la baixada de les Agulles.

La baixada és molt agradable, com en la pujada, es troba amb molta vegetació.Ens dirigim cap a la fonteta de Marina, que es troba en el camí de la font tallada en el barranc de Miravete, lloc del començament de la ruta d’avui.

Foto de brindis amb mistela,
obra copiada del nostre company Juanan.

Agulles
Agullot
Agullot

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *