El Trampolí

El Trampolí

Ruta: El trampolí

Distància: 4 km

Desnivell:
 320 m

Participants: Rubén, José Ramón, Salva i Jesús.

El punt d’inici de la ruta el fem en el camí de la font tallada o del Miravet, en el barranc del mateix nom als peus del mas de Dàvalos.  A pocs metres en direcció al CV 147 trobem unes paletes identificatives a la nostra dreta que ens indicaran cap a l’Agullot.
La sendera que ens puja es troba ben definida fins dalt i envoltada per una forta vegetació excepte en el cresteig de les agulles.
Vista cap al castell de Montornés
 

A mesura que pugem les vistes són meravelloses. Molt prompte, començarem la nostra escalada particular que continuarà per tot el cresteig de les agulles. 

Arribem a la primera parada de la ruta d’avui, l’Agullot. 
Vista des de l’Agullot
Abans d’arribar ens ha ajudat una corda molt estratègicament ficada. El lloc és magnífic, les vistes són impressionants tant cap al litoral com cap al Desert. 
Després de fer la primera parada, continuem la ruta.
Agullot cara nord

Retornem fins a baixar les cordes que ens han portat a l’Agullot. A partir d’aquest moment fins a terminar el cresteig és molt important portar el track, guiar-se pels punts grocs i mollons ja que es farà prou instintiu anar pel bon camí.

Després de grimpar una bona estona arribarem a la segona parada, el trampolí. 
Els valents dels meus companys pujant al trampolí
 
Després de pujar al trampolí és hora de fer-nos el nostre tradicional cafenet. Avui acompanyat d’una espectacular tarta de formatge obra maestra de M. José.
Tarta de formatge
Ja sols ens queda continuar crestejant fins a arribar al coll que ens portarà a la baixada de les Agulles. La baixada és molt agradable, com en la pujada, es troba amb molta vegetació.

Ens dirigim cap a la fonteta de Marina, que es troba en el camí de la font tallada en el barranc de Miravet, lloc del començament de la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *