Font de les Piques

Font de les Piques

Ruta: Font de les Piques

Distància: 10’3 km

Desnivell: 330 m

Participants: Salva i Jesús.

El punt d’inici de la ruta el fem des dels rentadors públics de Vilafamés. Caminem rectes amunt per l’avinguda de Fabiàn de Ribes, seguim pel carrer Font d’en Jana cap al carrer Palma i al camí Serra ixim del poble.

Mirador

A pocs metres trobem un fantàstic mirador cap al poble. Abans d’arribar a la partida de la Fonteta, deixem el camí Serra per una sendera que es troba a la nostra esquerra.
A mesura que pugem les vistes cap a Vilafamés són més meravelloses. Al final de la pujada tornem a arribar al camí Serra, però de seguida el deixem per caminar per dalt de la serra de Borriol o de Moró pel camí de la Balaguera.

Desert de les Palmes

Les vistes cap a la part trasera del Desert de les Palmes són fantàstiques. Arribem al bancal d’en Dolç on girem a la dreta seguint el camí de la Balaguera. Ens porta al corral, font i mas de Savoia. Només passem el mas girem per una sendera a la nostra esquerra.
Aquesta sendera ens portarà a la font de les Piques, lloc on farem el cafenet i gaudirem de les corones de tres textures de xocolata que ens ha fet M. José.

Anar al receptari de M. José

Al costat de la font es troba una sendera que puja, és la que agafem per a continuar amb la ruta d’avui i evitar la carretera. Caminem cap a la partida de la Matxacadora i els estepars. Aquesta part de la ruta és molt trencacames pels vaivens.
Una vegada a l’altura del cementiri, al barranc de Morella, girem a la dreta per a finalitzar la ruta d’avui. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *