Volta per Torralba del Pinar

Volta per Torralba del Pinar

Ruta: Volta per Torralba del pinar

Duració:
 3,5h

Distància: 11,5 km

Desnivell:
 250 m

Participants: José Ramón, Salva i Jesús.

El punt d’inici el fem a la població de Torralba del Pinar. Ens dirigim per la CV 205 cap a la pista de Torralba on trobarem les senyals del GR 36.
Prompte arribarem a l’ermita de Santa Bàrbara deixant la pista de Torralba per a agafar una pista de terra seguint les marques del GR 36.
Ermita Santa Bàrbara

 

Caminem cap a la rambla del Català i només arribar el deixem per a continuar pel GR. Pugem fins a arribar al camí de Montàn on albirem la densa pinada del lloc, les vistes són fantàstiques.

Vistes des del camí de Montàn

Caminem una estona pel camí de Montàn fins a arribar al corral del Campico on el deixarem agafant una pista de terra que més endavant es farà sendera.
La sendera acabarà una altra vegada en el camí de Montán, que el tornarem a deixar una vegada arribem al prat. Al prat naix un sendero local a la nostra dreta que l’agafarem.

Les vistes són fantàstiques

Pujarem fins a arribar a l’alt de Bernabia on busquem un lloc per a pujar-lo però a causa de l’argilaga i la vegetació no trobem com fer-ho.
Desistim i continuem buscant un lloc per a gaudir del cafenet i del pastís de M. José.
La senda cada vegada es fa més dificultosa perquè es nota que no ha sigut últimament molt trepitjada, menys mal que les vistes són fantàstiques. Arribem a un lloc on podem fer el cafenet i parem.Després d’una estona gaudint del moment retornem a la nostra ruta d’avui.   Seguim per la sendera poc definida en direcció a la rambla del Català on trobarem una pista de terra que ens portarà al final de la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *