Al Mas de Cabeço pels Gabites

Al Mas de Cabeço pels Gabites

Ruta: Al Mas de Cabeço pels Gabites

Distància: 12,3 km

Desnivell: 460 m

Participants:  Isaac, Salva i Jesús.

 

El punt d’inici el fem des de la població de El Tormo dirigint-nos cap al barranc del Catino. Continuem per la pista que arribarà a un punt on naix una sendera a la nostra esquerra i pugem per la mateixa.

Travessem una pista i pugem per una sendera que porten les marques del PR fins tornar de nou a una altra pista que no la deixarem fins agafar el camí reial d’Aragó. El mateix camí reial ens deixarà al primer mas del dia, el dels Gabites.
Mas dels Gabites

En aquest moment anirem i tornarem per a arrimar-nos als massos d’Artejuela i al de Tadeo. Una vegada de nou al mas dels Gabites ens desvíem seguint unes antigues marques de PR.

Vistes pujant al mas de Cabeço

La pujada fins al mas de Cabeço no és fàcil perquè hi ha parts de la sendera que es  fa complicat seguir-la. Recomanem tindre el track a mà.

Mas de Cabeço

Una vegada arribem al Cabeço busquem el lloc ideal per a fer el nostre tradicional cafenet amb el deliciós tronc de nadal que ens ha fet M. José.

Després d’una estona gaudint de les fantàstiques vistes des del mas, seguim endavant per la sendera antiga del PR.

Tronc de Nadal

Baixarem fins a arribar al camí dels Mors on ens desviarem per la sendera cap a l’esquerra. Arribarà un punt on es troba una bifurcació de senderes, nosaltres deixarem la del PR per a continuar baixant per l’altra.

Vistes baixant pel Fire

Aquesta sendera que baixa pel Fire ens deixa fantàstiques vistes. La sendera ens deixarà al camí on es troba la caseta de «El Pairón» i ja sols ens quedarà caminar en direcció al final de la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *