Lesnostresrutesapeu, Premi a la innovació, tecnologia i patrimoni Castellonenc

Lesnostresrutesapeu, Premi a la innovació, tecnologia i patrimoni Castellonenc

Avui 28 de Desembre s’han cel·lebrat els premis del dia mondial del senderisme.
Els fundadors de lesnostresrutesapeu: Juanan, José Ramón, Salva i Jesús

Lesnostresrutesapeu ha sigut premiada amb les categories de millor banderola i millors esmorzars.

Els nostre company José Ramón en la presentació del grup

Per a aconseguir aquest premi s’ha tingut en compte i ha sigut determinant tant els llocs d’interés cultural i patrimonials així com els cims on han arribat tant la banderola com els esmorzars de lesnostrerutesapeu.

Esmorzar de gala, d’esquerra a dreta en la taula asseguts els ruteros: :Carlos, Víctor, un agregat que s’ha colat, José Ramón, Jesús, Juanan, Salva, José Ángel i M .José

El comité d’asignació dels premis ha valorat de manera molt positiva els cims espectaculars com l’alt d’Azervar, la creu del Ferrer, la Golosilla o la Salada i els cafés magnífics a la tosca, la cova de l’aire i a la carrasca de Culla, acompanyats per les exquisideses dels pastissos de M. José (núvol farcit de crema, Galetes de reis, de xocolata, carrot cake, entre altres) i pel licor nou casolà de figa. 

A més hem tingut dos mencions d’honor, una per la pàgina del facebook com a pàgina amb més creiximent de seguidors 2020 i al blog per les seves noves funcionalitats (els 10 cims de Castelló i els arbres monumentals de lesnostrerutesapeu).

Juanan describint, amb una recreació a tamany reial, els nostres cafenets i els esquisits pastissos de M. José

Durant l’acte s’han donat uns altres premis com la millor cantimplora, el millor bastó del senderista o la millor ruta 2020. Aquesta última secció, amb la ruta del Gran Golosilla, ens hem apropat molt al podium però llàstima a la penalització de la part del barranc ens hem quedat fora d’obtindre el premi.

Jesús describint les noves incorporacions al blog 

Per a finalitzar vos deixem el vídeo presentació.

 

Feliç dia dels Sants Innocents!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *