Mas de la Costa – Cabeço Roig

Mas de la Costa – Cabeço Roig

Ruta: Mas de la Costa – Cabeço Roig 

Distància: 14,5 km

Desnivell: 480 m

Participants:  Isaac, Salva i Jesús.

 

El punt d’inici de la ruta el fem des de l’esplanada de la venta de la Costa al costat de l’escola del mateix mas. Travessarem el mas i girarem a la dreta cap a la pista que va al Mas de la Font Podrida de Baix.

Vistes des de la sendera cap al Mas d’Olària

Continuarem per la pista passant pel mas de Peregrí i la seva font on acabará la pista i caminarem per una sendera amb marques de sendera local.

La sendera ens portarà al Mas d’Olària, a la font i Mas de la Canaleta.
Font de la canaleta

Una vegada ens trobem al Mas de la Canaleta agafarem la sendera que ix de la part alta del Mas que arribarà a una pista.

Seguirem per la pista cap a l’esquerra fins al barranc de la font blanca on la deixarem per a agafar una sendera a l’esquerra.
Font blanca

La sendera arribarà al barranc de la Fontassa, però abans d’arribar al barranc ens desviarem per una pinada per a pujar camp a través cap al cabeço pelat.

Una vegada arribem al cabeço pelat ens impressiona les vistes cap al Penyagolosa.

Busquem el lloc ideal on farem el nostre primer cafenet 2021 i a gaudir de les vistes i del moment. Després de fer-nos el cafenet i de menjar-nos dels fabulosos talladets golosos de M. José continuem planejant per dalt de la serralada fins al cabeço roig.

Talladets golosos

Arribem al Cabeço roig i baixem anant buscant la pista que ens portarà cap a la lloma saltadora. Agafarem la pista i caminarem cap a l’esquerra fins a un poste amb indicacions de les rutes.

Deixarem la pista agafant la sendera que porta marques de PR.
Vistes des de la lloma

Seguirem baixant per la sendera fins a arribar a
 la pista que ens portarà cap al Mas del Sabater però abans d’arribar abandonarem la pista agafant de nou una sendera amb les marques del PR.
Aquesta sendera acabarà en una pista que arribarà fins al final de la ruta d’avui.
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *