Treballadors I

Treballadors I

Ruta: Treballdors I

Distància: 11,2 km

Desnivell: 250 m

Participants:  Salva i Jesús.

El punt d’inici de la ruta el des del final de la carrerassa del pont de Pitarch i el camí de les torres venint des de la carretera N340. Caminem pel camí de les torres en direcció a les torres de Carmelet i la dels gats.

Torre de Carmelet

 

Una vegada arribem a la rambleta girem a l’esquerra per la carrerassa del mateix nom fins a arribar al cami de les Fontanelles. Anirem per aquest camí fins a arribar a una sendera on es trobarà el pou de les Fontanelles.

Senda que puja cap a la ruta dels treballadors
Aquesta sendera pujarà fins a la ruta dels treballadors. Era una antiga ruta on anaven els treballadors de cabanes en busca de treball
Una vegada arribem a la ruta dels treballadors girarem a l’esquerra en direcció a la serra dels Pertxets.
Mortorum, Ferradura i Agulles

Les vistes des de la ruta dels treballadors cap al Mortorum, la ferradura i les agulles és fantàstica, però també ho és cap al prat de Cabanes.

Anem baixant i arribarà un moment que ens desviarem de la ruta buscant el lloc ideal per a gaudir del nostre cafenet i el pastís de formatge amb llima de M. José.
Pastís de formatge i llimona

Després d’una bona estona gaudint del moment i de les vistes tornem de nou a la senda i ja sols ens queda terminar la ruta d’avui.

 
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *