Matet – Alt del Carro

Matet – Alt del Carro

Ruta: Matet – Alt del Carro

Distància: 11,6 km 

Desnivell: 240 m

Participants:  Héctor, Salva i Jesús.

El punt d’inici el fem des del carrer Sant Miquel de la població de Matet. Ixirem del poble cap a una pista de terra per mig del carrer l’Era.

La pista ens portarà cap al cementiri on ens farà desviar-nos i caminar un poc per la  carretera CV 213 per a endintrar-nos de nou a una altra pista de terra. Aquesta pista conectarà amb el camí del Corral Nou.
Vistes cap a Matet

A mesura que pugem les vistes cap a Matet són fantàstiques. El camí del Corral Nou passa pel corral de Jaluca, el corral del Marqués i la font de Carro.

Nevera de Carro

 

Arribem a una bifurcació de sendes on ens arrimarem a veure la nevera de Carro. Tornem cap a la bifurcació i anem cap a l’alt de Carro, lloc on farem el nostre cafenet.

Busquem el lloc ideal per a gaudir de les vistes cap al barranc del Compèriz, del nostre cafenet i del bescuit de gerds i coco que ens ha preparat M. José.

 El Piló
Bescuit de Gerds i coco

Després d’una estona gaudint del moment tornem cap a la bifurcació agafant una sendera que baixarà cap al camí de Villamalur.

Una vegada arribem al camí de Villamalur girem cap a l’esquerra.

Aquest camí asfaltat ens portarà a unes quantes fonts: la del Culato, la dels Burros i la font que Naix.

 

 
Seguim endavant fins a arribar a Matet pel carrer Mora Balsa on pujarem cap a la dreta pel camí del Piló que ens portarà a veure les vistes des del Piló.
 
Ja sols ens queda acabar la ruta d’avuí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.