Matet – Alt del Carro

Matet – Alt del Carro

Ruta: Matet – Alt del Carro

Distància: 11,6 km 

Desnivell: 240 m

Participants:  Héctor, Salva i Jesús.

El punt d’inici el fem des del carrer Sant Miquel de la població de Matet. Ixirem del poble cap a una pista de terra per mig del carrer l’Era.

La pista ens portarà cap al cementiri on ens farà desviar-nos i caminar un poc per la  carretera CV 213 per a endintrar-nos de nou a una altra pista de terra. Aquesta pista conectarà amb el camí del Corral Nou.
Vistes cap a Matet

A mesura que pugem les vistes cap a Matet són fantàstiques. El camí del Corral Nou passa pel corral de Jaluca, el corral del Marqués i la font de Carro.

Nevera de Carro

 

Arribem a una bifurcació de sendes on ens arrimarem a veure la nevera de Carro. Tornem cap a la bifurcació i anem cap a l’alt de Carro, lloc on farem el nostre cafenet.

Busquem el lloc ideal per a gaudir de les vistes cap al barranc del Compèriz, del nostre cafenet i del bescuit de gerds i coco que ens ha preparat M. José.

 El Piló
Bescuit de Gerds i coco

Després d’una estona gaudint del moment tornem cap a la bifurcació agafant una sendera que baixarà cap al camí de Villamalur.

Una vegada arribem al camí de Villamalur girem cap a l’esquerra.

Aquest camí asfaltat ens portarà a unes quantes fonts: la del Culato, la dels Burros i la font que Naix.

 

 
Seguim endavant fins a arribar a Matet pel carrer Mora Balsa on pujarem cap a la dreta pel camí del Piló que ens portarà a veure les vistes des del Piló.
 
Ja sols ens queda acabar la ruta d’avuí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *