Les torberes de Torreblanca

Les torberes de Torreblanca

Ruta: Les torberes de Torreblanca

Distància: 12,4 km

Desnivell:
 30 m

Participants:  Salva i Jesús.

Les Torberes

Epunt d’inici el fem a la carretera de Torreblanca a Torrenostra a l’altura del camping de Torrenostra. Caminem pel camí de les Meloneres cap al camí de les Torbes.

Quan arribem a l’altura del camí de les Parretes girem cap a l’esquerra endintrant-nos a les Torbes.

Les Torberes es troben dins del Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca on podem observar una gran diversitat de fauna.

Després de gaudir d’una bona estona del paratge continuem endavant cap a la platja de Torrenostra.

Una vegada arribem a la platja girem cap a l’esquerra per la platja Natural del Prat fins a arribar a la gola del Trenc.
A la gola del Trenc es troba un mirador, lloc ideal per a gaudir del nostre tradicional cafenet i de la coca de café de M. José.

Estem molt a gust gaudint del paratge de les torberes i de les platges del Prat.

Coca de Café

Continuem la nostra ruta agafant la carrerassa del Mollons que ens portarà per un lateral de les Torberes i ens deixarà a la torreta del Senyoret.

Una vegada ens trobem a la torreta del Senyoret girem a l’esquerra cap a la Torre del Marqués o de Donya Blanca, neta de Jaume II d’Aragó.

Torreta del Senyoret

Seguim endavant per baix de les vies de ferrocarril per mig d’una pista de terra que arriba fins al camí de l’Atall on l’agafarem cap a l’esquerra per a portar-nos de nou a la carrerassa del Mollons.

Torre de Donya Blanca

Una vegada ens trobem a la carrerassa del Mollons girem a la dreta i de seguida deixarem la carrerassa per a agafar el camí de les Funeres a la nostra esquerra.

 
Seguirem rectes per a aquest camí que després serà la carrerassa del Tato nomès travessem la carretera de Torreblanca a Torrenostra.
 
Després girem a la dreta per la carretera vella de la Mar i a l’altura del camí de les Meloneres ens desviarem dirigint-nos cap a l’inici i final de la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *