Arc de Teresa

Arc de Teresa

Ruta: Arc de Teresa

Distància: 8,5 km

Desnivell: 160 m

Participants:  Salva i Jesús.

Epunt d’inici el fem des de la carretera CV 235 a l’altura del barranc del Franco només deixem la població de Teresa. Ens dirigim cap al PRCV 467 i 63,2 només travessem el riu Palància.

Agafem una pista que va cap al barranc de Jalbe i a l’altura del barranc de Garra la deixem per mig d’una sendera.
Font del Royo
 
Aquesta sendera ens portarà a la font del Royo. Tornarem de nou a una altra pista que també la deixarem per a tornar a agafar de nou una sendera que ens portarà al barranc de l’Arc.
Barranc de l’Arc

Al barranc trobarem unes paletes on ens dirigirem cap a la fàbrica de la llum. Les vistes del barranc de l’Arc són fantàstiques.

Arribem a l’àrea recreativa Els Forns on trobem una senyal que ens indica la sendera que hem d’agafar per a dirigir-nos cap a l’Arc. La pujada és intensa però de seguida trobem la referència de l’Arc i el veiem més prop.
 
Gaudim molt de les vistes cap a la població de Teresa. Una vegada ens trobem just a l’Arc de Teresa és hora de buscar el lloc ideal per a fer-nos el cafenet i del pastís de M. José.

Una vegada hem recuperat forces i gaudit del nostre moment tornem a baixar per la mateixa sendera fins a la pista on es troba l’àrea recreativa.

Pastis de Soletilla

Seguim per la pista al costat del barranc de l’Arc fins a la fàbrica de la llum o Mas de Tutiràs on es troba el riu Palància.

Riu Palància

Caminar al costat del riu és un plaer. A partir d’aquest moment caminarem vora riu fins al final de la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *