Costur – Tossal del Cabeço

Costur – Tossal del Cabeço

Ruta: Costur – Tossal del Cabeço

Distància: 6,7 km

Desnivell: 190 m    

Participants:  Salva i Jesús.

Epunt d’inici el fem agafant el SL 20.2 al camí del Mas d’Avall en la població de Costur. Caminem fins a arribar al mas i una vegada ens trobem al final del mas deixem el SL 20.2 girant cap a l’esquerra travessant la carretera CV 165 on trobarem una sendera empedrada que puja cap amunt.

Vistes cap a la rambla de la viuda

 

Aquesta sendera ens portarà cap a la pista del Collado on girarem a la dreta cap al mas del Garrofer. Seguim per la pista fins a tornar de nou a la carretera CV 165 on caminarem uns pocs metres cap al pont del barranc del Collado.

Només passar el pont tornem a agafar la pista de Collado a la nostra esquerra que ens portarà a la font amb el mateix nom.
Font del Collado

 

Ara agafarem un altre sender local, el 20.5. Deixem la pista i agafem el camí del Collado. Pujarem pel camí fins al tossal del Cabeço.

Ens desviem per a anar al tossal del cabeço i l’envoltem per a veure els restes eneolítics que apunten l’origen de Costur (informació: Ajuntament de Costur).

Trobem el lloc ideal per a fer el nostre cafenet i l’original coca de fruits secs amb melmelada de préssec que ens ha preparat M. José.

Coca original de fruits secs amb melmelada de prèssec

 

Després d’una estona gaudint del moment tornem al camí del collado. Baixarem pel camí fins a arribar als pous del poble. Sols ens falta travessar Costur per a acabar la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *