Juvellús – Tossal Redó

Juvellús – Tossal Redó

Ruta: Juvellús – Tossal Redó

Distància: 9,6 km

Desnivell:
 300 m

Participants: Salva i Jesús.

El punt d’inici el fem des de la partida Juvellús. Agafem el PRCV 459 pel camí de la Mollonada.

Arribem a una bifurcació on deixem el camí dirigint-nos cap a baix cap al barranc del Boc per mig d’una sendera. Una vegada arribem al mas de Rita agafarem el camí del barranc negre que el deixarem quan arribem a l’altura del mas d’Evarist.

Pugem per una sendera marcada en una línia vermella cap al mas de Corretjot. Fins al mas la pendent és molt forta. Una vegada ens trobem al mas agafem una sendera suau fins a la carrerassa de la Mollonada.

Vistes des del mas de Corretjot cap a les Agulles de Santa Àgueda

Caminem per la serra cap al puntal. Només passar el puntal es troba un camí en direcció cap al Tossal Redó. Aquesta camí el deixarem per mig d’una sendera que ens deixarà al tossal.

Avui tenim unes vistes espectaculars a causa de la boira instaurada en la Plana

Arribem al tossal i busquem el lloc ideal per a fer-nos el nostre primer cafenet de l’any i de la coca malfeta remasteritzada de M. José on li ha afegit sucre bru amb ratlladura de llima i taronja i amb passes macerades.

Després d’una bona estona gaudint del nostre moment tornem per la mateixa sendera en direcció a la carrerassa de la Mollonada i girem a l’esquerra cap al final de la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *