Torre Matella

Torre Matella

Ruta: Torre Matella

Distància: 13 km

Desnivell: 180 m

Participants: Juanan, Salva i Jesús.

El punt d’inici el fem des del km 28 de la carretera CV 165 en direcció cap al Mas de les Carrasquetes.

Abans d’arribar al Mas ens desviem per una pista de terra cap a la dreta i caminarem fins abans d’arribar al mas de la Pedacera on girarem per una pista cap a l’esquerra.

Cabretes del corral nou

Per aquesta pista ens portarà cap al corral nou, després girarem cap a la dreta cap al mas de Montoliu i un poc més endavant agafarem una part de pista perduda i l’altra anirem per la vora d’un camp d’ametllers portant-nos directament a la torre de Matella.

Torre Matella
Entrada a la torre

Lloc ideal per a fer el nostre tradicional cafenet, avui acompanyat de llet fregida amb galetes Lotus.

Després d’una estona gaudint del moment continuem endavant i agafem el camí de la serra a la nostra esquerra. Per aquest camí fins al mas de Batalla tenim la sort de veure els camps d’ametllers plens de flors.

Seguim cap al mas del Raconet i per les monges tornem a caminar per la vora d’un altre camp d’ametllers per a arribar a la casa del Castell al Mas dels Pins.

Casa del Castell

Baixem per l’Assagador dels Quatre Vents fins a un encreuament amb moltes pistes, nosaltres agafem la de la dreta que ens portarà al mas de Fandos i just al mas ens desviem per una antiga sendera que transcorreix pel collet de Fandos i el del Trabal per a tornar a arribar a l’Assagador dels Quatre Vents.

Abans d’arribar al Mas de Fandos trobem unes magnífiques garroferes centenàries

Girem a l’esquerra dirigint-nos a la Mallada del Mas Nou on es troben unes antigues trinxeres d’Adzaneta on les visitem. Tornem cap a l’Assagador que continua amb la carretera dels Ivarsos.

Mentre baixem tornem a desviar-nos per a anar al Pou Nou. Seguim per la carretera i abans d’arribar a la carretera CV 165 girem per una pista que travessarà pel mas de Retoret i a pocs metres més endavant acabarà la ruta d’avui.

Veure la ruta al wikiloc

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *