Ermita fortificada d’Albalat – Racó del Cèrvol

Ermita fortificada d’Albalat – Racó del Cèrvol

Ruta: Ermita fortificada d’Albalat – Racó del Cèrvol

Distància: 10,5 km

Desnivell: 270 m

Participants: Héctor, Salva i Jesús.

El punt d’inici el fem des de l’ermita fortificada d’Albalat. Ens dirigim cap al darrere per una pista de terra que continuarà per una sendera.

Aquesta sendera ens portarà a una bifurcació que si agafem la senda de la dreta ens portaria cap al castell d’Albalat, nosaltres agafarem la sendera de l’esquerra deixant el castell.

Anem pujant cap al mas de la Rabosa.

Vistes cap al desert després de passar de llarg el mas de la Rabosa

A partir del mas de la Rabosa fem un cresteig per les muntanyes que envolten les partides de la Rabosa i la Malla Grossa.

Encara que el dia no ens acompanya les vistes cap a la ribera de Cabanes són fantàstiques.

A pesar que el dia no ens deixa grans vistes, encara aixì podem gaudir del lloc. Al fons la serra d’Irta amb un núvol baix.

Arribem al Racó del Cérvol i busquem el punt més alt per a anar al lloc ideal per a gaudir del nostre tradicional cafenet.

Seguim per la serralada fins al final de la sendera. La baixada la fem camp a través pel millor lloc que podem. Tenim la sort de trobar una falsa sendera que ens portarà a una pista de terra.

La pista de terra conectarà amb la carrerassa de Gual i abans d’arribar a l’autopista A7 girem per la pista de la dreta que ens portarà a la carrerassa del Castell, final de la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *