Les llacunes – el Portell

Les llacunes – el Portell

Ruta: Les llacunes – el Portell

Distància: 9,5 km

Desnivell: 150 m

Participants: Salva i Jesús.

El punt d’inici el fem a l’encreuament del camí del Portell amb el camí que porta al Mas del Gabatxo. Nosaltres agafem el camí del mas i caminem cap a on es troba.

Aquest camí ens deixarà al «del corral del Gordo» dirigint-nos cap a l’esquerra. Arribem a la primera llacuna, la del Gabatxo.

Llacuna i Mas del Gabatxo

Per a anar a la llacuna Rosa envoltem la finca que es troba en mig i de seguida arribem.

Llacuna Rosa

Continuem per una antiga pista entre paradetes d’avistament d’ocells fins arribar de nou al camí del Portell. Girem a la dreta i ens dirigim cap a l’última llacuna, la del Portell.

Llacuna del Portell

Una vegada ens trobem en aquesta llacuna caminarem cap a la parta alta del paratge agafant una pista de pedra en direcció als pins de Veros.

A mesura que pugem cap al cim del Portell podem gaudir d’unes fantàstiques vistes.

Vistes mentre pugem

Arribem al del Portell o alt de Bartolí, lloc ideal per a gaudir del nostre moment, avui tenim gaudim del espectacular pastís que ens ha fet M. José.

Anar al Receptari de M. José

Després d’una bona estona decidim continuar. Aquesta part de la ruta és molt agradable gràcies a les vistes que ens ofereix caminar al damunt de la serralada.

Arribem a un punt que deixem la part alta per a baixar cap al barranc del Reboll. El travessem i ja sols ens queda acabar la ruta d’avui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *