Exposició de lesnostresrutesapeu als principals museus d’Europa

Exposició de lesnostresrutesapeu als principals museus d’Europa

Avui, 28 de desembre, dia mundial del Senderisme trobareu a les capitals d’Europa moltes activitats, actes i esdeveniments sobre la nostra gran afició.

Per la nostra part tenim el plaer d’exposar les nostres rutes als principals museus d’Europa.

Londres

A la capital anglesa es trobarà exposada la nostra gran aventura a l’Himalaya, quan vam fer la ruta de lesnostresrutesapeu a l’Everest.

Exposició al Pitish Museum de Londres.
Ruta: Lesnostresrutesapeu a l’Everest

Va ser l’any 2019, estàvem a la Penya Ajuerá d’Azuebar i vam dir: «que no anirem a l’Everest», dit i fet. A la setmana següent ens trobàvem a la glacera Western Cwm de la muntanya Lhotse decidits a pujar a l’Everest. Després de 4 hores duríssimes amb 10 km de ruta ens trobàvem al cim del món.

Per una altra banda, tant la mistela com el licor de figues de M.José ha fet furor a la capital londinenca, els pubs s’han plenat de gent per a poder veure els nostres licors senderistes.

Típic pub de Londres. Els britànics han canviat les seves begudes alcòliques tradicionals per la misteleta i el licor casolà de figues de M. José

París

En París, podem gaudir de l’exposició dels nostres premis aconseguits el 2020. Vam obtindre el I premi a la innovació, Tecnologia i Patrimoni castellonenc celebrat el mateix dia amb el motiu del dia mundial del senderisme.

A l’entrada del museu Lupe a París es troba una rèplica a mida reial dels nostres senderistes perquè la gent es puga fer fotos

Altres premis que vam guanyar van ser a la millor banderola i esmorzar, quedant-nos molt a prop d’obtindre també els premis al millor bastó senderista i la millor ruta.

Fotos i rèpliques de la gala dels Premis aconseguits el 2020 exposats al Musée Lupe de París.
Veure la notícia: Premis senderisme 2020

A més, els patriotes francesos tenen molta enveja de la nostra bandera. L’han ficat a la torre més alta que tenen a la capital per a intentar fer-se amb ella, no podran, és nostra.

Madrid

A la capital espanyola han ficat la reproducció sencera del còmic que vam contractar amb la prestigiosa productora MariVel Comics.

Exposició de les vinyetes del còmic de lesnostresrutesapeu al Pyssen-Bordepizza de Madrid

A Jolibut van rodar la pel·lícula del còmic reproduint-se als millors cines d’Europa. Ara, es pot veure en les principals plataformes: TBO, Petflix i Raïm Video.

Ací vos mostrem el còmic sencer perquè pugueu gaudir-lo:

Pisa

Per últim, en la Itàlia cafetera han celebrat el dia mundial del senderisme aprofitant que volen ficar la torre de Pisa recta substituïnt-la pel nostre cafenet. Amb el gran termo que han ficat espere que el café els dure més d’un matí.

A causa del pes han hagut de ficar el nostre bastó senderiste per aguantar el termo

Feliç dia dels Sants Innocents

x-default

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *